Vår integritetspolicy
enligt GDPR

 

 

Den av våra två trafikskolor i Västerås där vi bedriver utbildning på framförallt bil och moped, ligger på Sturegatan i Västerås centrum.
Här har du nära till bussar, järnvägsstation, affärer och hotell, vilket är en stor fördel för er som kommer från andra städer.
Inne på trafikskolan finns det trevliga lokaler med litet kök, med kylskåp och microugn, för dig som vill värma din egen mat.

Axelssons Trafikskolor har funnits under lång tid i Mellansverige och har under många år utvecklat sin utbildningsteknik.
Sedan många år utbildar vi Er i EcoDriving i körkortsutbildningen, från 2006 har Vägverket satt det som krav vid uppkörningen. Denna utbildning kan även köpas av företag och kommuner till sina anställda.
Skolan i Västerås startades av Urban Axelsson 1989. Vi finns också i Köping och Eskilstuna.

Hitta hit!

Axelssons Trafikskolor, Sturegatan 17, 722 13 Västerås.

Teoriutbildning

Vi har teorihjälp mån-tors 13.00-17.30.

Körutbildning

Under fliken utbildningar hittar du kanske en modell som passar just Dig, annars säger du till så hjälper vi Dig att anpassa utbildningen efter Ditt behov.
I din körutbildning kommer du att få lära dig köra på "rätt sätt"-ekonomiskt och miljövänligt.

Handledarutbildning

Vi har även Handledarkurser, det du måste gå för att få träna hemma med din körkortstagare.

-Se kurskalendern-

Personal

Vilma heter vår kontorist, som svarar på frågor om utbildningen och tar emot beställning av körlektioner. Hon hjälper dig även med studievägledning och med planering av dina kurser.
Du kan också prata med oss trafiklärare, Ida och Els-Marie som arbetar med personbil.  

Kontakta oss gärna, 021-128360 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kom in till Sturegatan 17.

Skriv ut E-post

Axelssons Yrkesutbildningar
har flyttat till en egen hemsida. 

Besök www.axett.se för information om våra yrkesutbildningar!